STG på ekskursjon til Oslo

23.-24. februar var STG på ekskursjon til Oslo. 17 NHH-studenter tok turen til hovedstaden for å få et innblikk i næringen.

Torsdag 23. februar startet vi hos Oslo børs der vi fikk et foredrag om hva de driver med, etterfulgt av omvisning i deres lokaler. Etter et par timer hos Oslo børs dro vi til DNB der vi ble servert god lunsj før det ble holdt fire speed-foredrag om deres posisjon i forhold til shipping. Det var engasjerende foredrag med mye nyttig informasjon for kommende siviløkonomer med interesse for shipping.

Kvelden ble tilbragt med Ship Finance Management som etter å ha holdt et lite foredrag om dem selv spanderte tapasmiddag og noe fuktig i glasset. Det ble en uformell setting med mye prat og god stemning.

Fredag morgen møtte vi alle opp hos Golden Ocean som holdt et foredrag om hva de driver med, for så å vise oss rundt i deres flotte lokaler på Aker Brygge. Deretter avsluttet vi ekskursjonen hos Wilh. Wilhelmsen på Lysaker. Der fikk vi enda en god lunsj, ble fortalt om deres historie og drift i dag, samt en omvisning i deres museum.

Alt i alt er vi veldig fornøyde med årets Oslo ekskursjon. Tusen takk til alle vi fikk komme og besøke. Det var spennende og lærerikt!